Beroep doen op een financieel adviseur

Op allerlei gebieden kan een financieel adviseur advies geven. Er kan hierbij onderscheid worden gemaakt tussen een adviseur die is gericht op ondernemers en een adviseur die is vooral op de particuliere markt is gericht. Een financieel adviseur gericht op de zakelijke markt kan u informeren en adviseren over de financiële planning van het bedrijf. Het is voor elke partij van belang dat er gekozen wordt voor een onafhankelijke financieel adviseur.

Wat doet een financieel adviseur?

Iedereen kan in zijn/haar leven op een bepaald moment te maken krijgen met belangrijke beslissingen die genomen moeten worden op financieel gebied. Een financieel adviseur kan u begeleiden bij bijvoorbeeld:

 • Pensioen. De adviseur kan informatie en advies geven over de mogelijkheden die er zijn om het pensioengat op te vullen.
 • De aankoop van een woning. De financieel adviseur kan inzicht bieden in alle hypotheekmogelijkheden en u adviseren over de meest gunstige hypotheek die is afgestemd op uw persoonlijke situatie en daarnaast ook rekening houdt met uw toekomstige financiële situatie.
 • Daarnaast kan een financieel adviseur u adviseren bij het afsluiten van verzekeringen, het afsluiten van hypotheken en bij de keuze uit spaarmogelijkheden of beleggingsfondsen.

Financieel adviseur inschakelen

U kunt een financieel adviseur inschakelen op het moment dat er beslissingen met financiële gevolgen moeten worden genomen. Uiteraard is het ook mogelijk om een adviseur in te schakelen voor enkel het nakijken van bestaande financiële zaken.

Terug naar overzicht
 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@adviesfinanciering.nl
 • + 31 84 877-8572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!