Beleggen

Met sparen haalt u met zekerheid een rendement van enkele procenten per jaar, maar uw rendement beperkt zich tot deze enkele procenten. Een positief rendement halen is met de huidige lage spaarrente onmogelijk. U komt zelfs na aftrek van belasting en inflatie ruimschoots negatief uit. Wilt u toch rendement maken, dan dient u te moeten kijken naar iets anders dan sparen: beleggen.

Beleggen is een interessante mogelijkheid om uw vermogen extra te laten renderen. Door nu alvast goed na te denken over de termijn waarop u het bedrag in handen wilt hebben en hoeveel geld u dan nodig hebt, kunt u een ideaal beleggingsportefeuille samenstellen. U kiest een risicoprofiel dat voor u aanvaardbaar is en u de mogelijkheid biedt op een aantrekkelijk rendement.

Vermogensrendementsheffing

Door de belastingwetgeving wordt het inkomen uit sparen en beleggen belast met een vast tarief. Deze vermogensrendementsheffing wordt geheven over het bedrag dat resteert na aftrek van uw vrijstellingen. Maar u kunt door middel van beleggingen nog steeds een interessant rendement behalen. Zo zijn er inventieve constructies denkbaar door het benutten van de overwaarde van uw eigen huis.

Ook andere financiële aspecten

Als financieel specialist leveren wij niet alleen maatwerk op het gebied van sparen en beleggen. Voor uw complete financiële planning kunt u rekenen op de de expertise van Advies Financiering. Om tot een goed onderbouwde keuze te komen besteden wij daarom veel aandacht aan uw persoonlijke situatie. Uw wensen en omstandigheden vormen het uitgangspunt van elke berekening. Dat geldt niet alleen voor uw beleggen en sparen maar ook voor hypotheek, verzekeringen, pensioenen en financiële planning. Bij ons bent u verzekerd van een objectief, deskundig en persoonlijk advies.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@adviesfinanciering.nl
 • + 31 84 877-8572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!