Beleggen in vastgoed

Beschikt u over een groot eigen vermogen, dan is het mogelijk om zelf panden of stukken grond te kopen. Beleggen in vastgoed betekent eigenlijk beleggen in stukken grond of panden. Beschikt u over minder kapitaal, dan kunt u ook beleggen via een vastgoedfonds. Het risico van beleggen in vastgoed is vrij laag en er komt een stabiel rendement uit voort.

Stabiel rendement

Het stabiele rendement wordt door het afsluiten van langdurige huurcontracten behaald. De verkoop van het vastgoedobject kan daarnaast ook een aardige winst opleveren door de overwaarde die u in de loop tijd tijd hebt opgebouwd.

Het risico van beleggen

Het risico van beleggen kan zijn dat er panden niet verhuurd worden of dat u de kosten voor onderhoud te laag hebt ingeschat. Tevens zijn de kosten voor de aan- en verkoop van vastgoed vrij hoog.

Hoe beleggen in vastgoed?

U heeft een groot kapitaal nodig om te beginnen met beleggen in vastgoed. Daarna kunt u ervoor kiezen om zelf een pand te kopen en verkopen/verhuren of u kunt beleggen in een vastgoed beleggingsfonds. U kunt het beste meerdere panden op verschillende goede locaties kopen om uw risico's zo klein mogelijk te houden.

 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@adviesfinanciering.nl
 • + 31 84 877-8572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!