Tips om naast je kantoorbaan geld te verdienen

Ben jij tevreden met het inkomen van je kantoorbaan? Of wil je er liever nog een zakcentje bij? Er zijn genoeg opties om naast je huidige kantoorbaan geld te verdienen. Zo kun je wellicht een keer extra op vakantie dit jaar of wordt het eindelijk mogelijk om jouw droomauto te kopen. Na het lezen van dit artikel weet je precies wat je kunt doen om jouw inkomen te verhogen!

Leren beleggen

Als je leert beleggen en je past je kennis op de juiste manier toe, dan is het mogelijk om op korte- of lange termijn extra geld te verdienen. Je kunt aandelen kopen en deze vasthouden totdat zij meer waard zijn geworden. Dit is natuurlijk niet geheel zonder risico, maar op de lange termijn is het een stap in de goede richting om meer geld te verdienen. Hoe jonger je namelijk begint met aandelen kopen, hoe groter de kans van slagen is op de lange termijn. Op een gegeven moment zul je namelijk rente krijgen op de rente! 

Cursussen geven

Ben jij goed in boekhouding? Of gaat jouw voorkeur uit naar sport? Dan kun je over dit onderwerp (naast je kantoorbaan) diverse cursussen over geven. Met het geven van cursussen valt flink geld te verdienen en grote kans dat je het nog leuk vindt om te doen ook! Je kunt je passie omzetten tot je inkomen en wellicht verdien jij zoveel, dat je het geven van cursussen als fulltime baan kunt oppakken. Leer jouw cursisten bijvoorbeeld hoe zij hun belastingaangifte moeten of hoe zij binnen korte tijd fit kunnen worden!

Oude spullen verkopen

Doe jij jouw kleding altijd weg in de kledingbak? Dan ben je goed aan het recyclen, maar wist je dat je met jouw oude spullen flink wat geld kunt verdienen? Verkoop je oude kleding of zelfs de oude meubels die in jouw schuur te vinden zijn. Je kunt vrijwel met alles wel geld verdienen!

Terug naar overzicht
 • Vragen

  We helpen u graag verder
 • Stuur een e-mail

  info@adviesfinanciering.nl
 • + 31 84 877-8572

  09:00 - 17:00
 • Formulier

  Vul ons contactformulier in!